Vad händer…


Seniorklubben

Träningsklubb där seniorer inspirerar andra seniorer i helt anpassad träning. Aktiviteterna är mjukare än soft-pass och enkla att anpassa efter din förmåga. Gemenskapen är lika viktig som träningen. Det finns flera olika aktiviteter som tillsammans tränar din styrka, kondition, balans och smidighet. Seniorklubben startar vecka 36. Läs mer…


Provträna gratis i 7 dagar

Vi vill att du ska kunna testa oss och vår träning och upptäcka dina oanade krafter. Hos oss kan du därför provträna gratis i en vecka! Vi erbjuder Individuell träning, Gruppträning och Spinning under våra öppettider som är hela 89 timmar per vecka.

Erbjudandet gäller dig som är helt ny eller inte varit medlem under de senaste två åren.


Sommarbonus

Sommarbonus i regionen 1 juni-31 augusti 2017

I år erbjuder samtliga föreningar i Stockholmsregionen sommarbonus. Det innebär att alla medlemmar med ett giltigt träningskort (dock ej klippkort) under perioden 1/6-31/8 2017 får träna gratis på storStockholms alla anläggningar. Klistermärke att sätta på träningskortet hämtas i receptionen. Följande föreningar som ingår i sommarbonusen:

F&S Danderyd, F&S Haninge, F&S Huddinge, F&S Järfälla, F&S Lidingö, F&S Mälaröarna, F&S Norrtälje, F&S Nynäshamn, F&S Sollentuna, F&S Stockholm, F&S Södertälje, F&S Tyresö, F&S Täby, F&S Väsby och F&S Åkersberga.


Sommarlovskort

Du som är 13-19 år kan träna under sommarlovet (16 juni till 20 augusti 2017) för 350:- plus medlemskap 100:- om du inte redan är medlem 2017. Sommarlovskortet finns att köpa i receptionen.


Vi söker Cirkelgymledare

Vi söker dig som vill bli cirkelgymledare hos F&S Haninge. Vi söker dig som vill peppa och utmana andra till en skön träningsupplevelse. Vi söker dig som tycker att cirkelgym är bästa träningsformen. Vi söker dig som vill ingå i gänget av ideella funktionärer.

Vi söker dig som vill lägga tid och engagemang i föreningen som cirkelgymledare. Det vi erbjuder dig är F&S utbildning på internat vid två tillfällen 4+2,5 dagar, gratis träning i alla F&S föreningar, inspiration-och utbildningstillfällen samt funktionärsträffar och fester.

Tveka inte, fyll i din intresseanmälan här…


Fullt på passet?

På vissa pass kan det se väldigt fullbokat ut, men det kan hända mycket, ofta precis innan bokningen stänger. Bokningen stänger 1 timme innan träningen börjar. Du har därför stor chans att komma med på de allra flesta passen.

Tänk också på att själv vara en schysst bokningskompis 
och avboka så tidigt som möjligt om du vet att du inte ska träna. Allra senast 2 timmar innan träningen börjar. Du slipper då att få en varning och de som står på reservlistan har större chans att kunna gå på passet.


Familjejympa & Familjefys

Familjejympa, rörelselek för yngre barn och vuxna tillsammans. Det är roligt, spännande, och omväxlande. Här samlas våra yngsta deltagare för att ha kul och röra sig till musik. Fokus är på grovmotorisk träning och lekfulla rörelser som kommer ur musiken. Vi skapar förutsättningar för barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse. Effekten av enskilda rörelser är mindre viktig. Åla, kryp, rulla, hoppa och spring! Barnet har medlemskap och träningskort, och tar med sig en vuxen till familjepasset helt utan kostnad.

Årets nyhet är Familjefys. Det är ett fartfyllt, allsidigt och lekfullt pass för barn 6-12 år och vuxna tillsammans.
Träningen är upplagd i cirkelform med övningar som blir en kul utmaning för både barnet och den vuxne.
På detta pass gäller juniorjympakortet och den vuxne ska också ha giltigt träningskort.


Måsöskolan, Vega

Träning i Måsöskolan, startar 1 oktober.

Jympa i Måsöskolan. Du som bara vill träna i Måsöskolan kommer att kunna köpa ett träningskort som bara gäller där. Det träningskortet kostar 350:-/termin + medlemskap 100:- per kalenderår. Träningskort till Måsöskolan kan du köpa i receptionen på Kilowattvägen 9 eller med swish på plats. För aktuell information om ledare och intensitet, se fliken boka/schema.

Bilder från premiärpasset…


Körkort i gymmet

Nu får du som är 13-15 år träna själv i gymmet under förutsättning att du varit med på en lektion i gymskolan. Gymskolans datum och tider hittar du under Nyheter. Varje tillfälle är 60-90 minuter långt beroende på hur många deltagare som kommer till gymskolan. Du anmäler dig via receptionen 08 777 75 33, eller på plats, till något av de datum gymskolan är och som passar dig. Gyminstruktören följer efter kurstillfället med till receptionen där du får grönt ljus på ditt träningskort samt att notering görs på ditt kundkort om att du får träna själv. Välkommen!


Drop-in biljetter

Alla Drop-in biljetter släpps 70 minuter före Gruppträningens/Gyminstruktionens början. Drop-in biljett kan du bara fysiskt hämta i kundstationen, Drop-in platser kan alltså inte bokas i förväg.


Har du önskemål eller fråga

På denna mejladress är du välkommen med dina önskemål eller frågor. Du kan också gå in under fliken kontakt/hitta och mejla direkt till personalen.

info@haninge.friskissvettis.se


Gyminstruktion till dig som är 13-19 år

Oavsett om du köper 30 dagars, 3-, 6-eller 12 månaders Gym-eller Allträningskort så ingår en gyminstruktion i ditt träningskort för dig som är 13-19 år. Du kan boka instruktionen själv via fliken boka eller på plats i receptionen. Vill du kunna boka själv så måste vi ha en mejladress kopplad till ditt träningskort. Har du inte uppgett någon kan du göra det i receptionen. Välkommen till träningen!


Använd trasorna!

Det finns nu fuktiga och rena trasor utplacerade i spinningen och i gymmet. Dessa trasor är till för att torka av maskiner och redskap efter användning. Trasorna är mer miljövänliga att använda än papper och rengöringsmedel. Tack för hjälpen!


 

 

 

 

 

 

 

 • Öppettider

 • From 21/8 2017

  MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar6.006.006.006.006.008.309.30
  Sista inpassering21.0021.0021.0021.0019.0016.0019.30
  Stänger21.3021.3021.3021.3019.3016.3020.00
 • Sista inpassering=kassan stänger

  Stängningstiden anger den tid du senast ska vara klar med träning, eventuell dusch och ha lämnat träningslokalen.

   facebook twitter