Vad händer…


Träningens dag

Otränad, vältränad eller aldrig tränad – alla är bjudna på årets träningsfest!

Välkommen till träningens dag, lördag 21 oktober. Vi bjuder på träning, föreläsning och workshop. Nyfiken på Pancrase Haninge och kampsport? Vill du träffa/lyssna/lära av Svenska mästare och Världsmästare? Passa på att träna flera pass under dagen eller bara testa något nytt? Är du sugen på nya träningskläder från Keep it up?
Då ses vi hos F&S Haninge den 21/10!

Tyvärr är Workshop Karate kl 14.00 med Felix Falk inställd.

Här hittar du info om dagen sid 1…
Info sid 2…
Schema…


Friskis&Svettis Haninge söker:

Skivstångsledare och Cirkelgymledare

• Vill du lära dig mer om träning?
• Vill du engagera dig ideellt?
• Vill du vara med och inspirera andra till rörelseglädje?
• Vill du vara en del av ett härligt funktionärsgäng?

Välkommen till informationsträff:

Tisdag 24 oktober klockan 18.30 eller fredag 1 december klockan 16.00.
Vi träffas utan att du binder upp dig för något och berättar om hur vägen till att bli ledare ser ut, vad vi förväntar oss av blivande ledare och vad blivande ledare får av Friskis&Svettis Haninge.

Anmäl ditt intresse här…


Spin giro 4

Säsongsträning som maxar din kapacitet.

Spin giro 4 är ett tufft spinningpass med prestationsfokus. Perfekt för dig som vill ha en riktig träningsutmaning och höja din kapacitet. Passet har utvecklats tillsammans med Mattias Reck, tränare för världsledande cykellag.

Spin giro 4 körs under totalt 24 veckor från höst till vår. Veckorna är indelade i fyra perioder med stegrande intensitet. Var sjätte vecka byts upplägget mot ett nytt och tuffare, så häng på från säsongsstart! Att hoppa på i period 3 eller 4 blir mycket tufft.

Passet riktar sig cyklister, rutinerade spinnare och till dig som vill utmana dina gränser. Syftet är att på bästa sätt träna upp din fysiska kapacitet på cykeln. Vid slutet av period 4 är du i toppform för cykellopp och andra utmaningar. Förbered dig på mjölksyra!

Tre snabba: #mjölksyra #periodisering #Giro d’Friskis

Första gången: Se till att du är träningsvan och gärna rutinerad stålhästsryttare innan du tar dig an Spin giro 4. Har du aldrig kört spinning förut kan du börja med Spin distans eller Spin intervall.

Vi startar vecka 42, torsdag klockan 18.30.

Måsöskolan, Vega

Träning i Måsöskolan, startar 1 oktober klockan 18.00.

Jympa i Måsöskolan. Du som bara vill träna i Måsöskolan kommer att kunna köpa ett träningskort som bara gäller där. Det träningskortet kostar 350:- för perioden oktober-april + medlemskap 100:- per kalenderår. Träningskort till Måsöskolan kan du köpa i receptionen på Kilowattvägen 9 eller med swish på plats. För aktuell information om ledare och intensitet, se fliken boka/schema.


 

Hej då träningstvek

Hur härlig semesterlunken än må vara är det ändå rätt skönt med rutiner. För med
hämta, lämna, jobba och ha helg kommer även höstscheman och vanliga
öppettider hos oss på Friskis. Alltså mer träning och fler pass för dig.

I höst bjuder vi upp till dans. Och till Jympa, yoga, spinning och mycket mer. Vårt
höstschema är fullspäckat med såväl nyheter som vanligheter. Kanske är det
nu du testar någonting helt nytt? Eller fortsätter där du slutade innan sommaren,
med mer energi än någonsin.

Har du lite ont i knät hjälper vi dig att bli extra stark i armarna. Har du fastnat i
gamla hjulspår inspirerar vi dig gärna till nya. Vet du inte vart du ska börja
lovar vi att göra precis allt för att du aldrig ska vilja sluta.

För det är ju så vi fungerar. Så, vad säger du? Ny säsong, nya vanor?


Från kontorsbrus till endorfinrus

Nu bjuder vi på två veckors gratis provträning.
Hitta din grej med fri tillgång till all träning.
Hej då träningstvek!

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 oktober, en gång per person. Välkommen!


Spin Giro 4

Vecka 42 drar Spin Giro 4 igång på torsdagar klockan 18.30. Läs mer om upplägget här…


Seniorklubben

Träningsklubb där seniorer inspirerar andra seniorer i helt anpassad träning. Aktiviteterna är mjukare än soft-pass och enkla att anpassa efter din förmåga. Gemenskapen är lika viktig som träningen. Det finns flera olika aktiviteter som tillsammans tränar din styrka, kondition, balans och smidighet. Seniorklubben startar vecka 36. Läs mer…


Fullt på passet?

På vissa pass kan det se väldigt fullbokat ut, men det kan hända mycket, ofta precis innan bokningen stänger. Bokningen stänger 1 timme innan träningen börjar. Du har därför stor chans att komma med på de allra flesta passen.

Tänk också på att själv vara en schysst bokningskompis 
och avboka så tidigt som möjligt om du vet att du inte ska träna. Allra senast 2 timmar innan träningen börjar. Du slipper då att få en varning och de som står på reservlistan har större chans att kunna gå på passet.


Körkort i gymmet

Nu får du som är 13-15 år träna själv i gymmet under förutsättning att du varit med på en lektion i gymskolan. Gymskolans datum och tider hittar du under Nyheter. Varje tillfälle är 60-90 minuter långt beroende på hur många deltagare som kommer till gymskolan. Du anmäler dig via receptionen 08 777 75 33, eller på plats, till något av de datum gymskolan är och som passar dig. Gyminstruktören följer efter kurstillfället med till receptionen där du får grönt ljus på ditt träningskort samt att notering görs på ditt kundkort om att du får träna själv. Välkommen!


Drop-in biljetter

Alla Drop-in biljetter släpps 70 minuter före Gruppträningens/Gyminstruktionens början. Drop-in biljett kan du bara fysiskt hämta i kundstationen, Drop-in platser kan alltså inte bokas i förväg.


Har du önskemål eller fråga

På denna mejladress är du välkommen med dina önskemål eller frågor. Du kan också gå in under fliken kontakt/hitta och mejla direkt till personalen.

info@haninge.friskissvettis.se


Gyminstruktion till dig som är 13-19 år

Oavsett om du köper 30 dagars, 3-, 6-eller 12 månaders Gym-eller Allträningskort så ingår en gyminstruktion i ditt träningskort för dig som är 13-19 år. Du kan boka instruktionen själv via fliken boka eller på plats i receptionen. Vill du kunna boka själv så måste vi ha en mejladress kopplad till ditt träningskort. Har du inte uppgett någon kan du göra det i receptionen. Välkommen till träningen!


Använd trasorna!

Det finns nu fuktiga och rena trasor utplacerade i spinningen och i gymmet. Dessa trasor är till för att torka av maskiner och redskap efter användning. Trasorna är mer miljövänliga att använda än papper och rengöringsmedel. Tack för hjälpen!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Öppettider

 • From 21/8 2017

  MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar6.006.006.006.006.008.309.30
  Sista inpassering21.0021.0021.0021.0019.0016.0019.30
  Stänger21.3021.3021.3021.3019.3016.3020.00
 • Sista inpassering=kassan stänger

  Stängningstiden anger den tid du senast ska vara klar med träning, eventuell dusch och ha lämnat träningslokalen.

   facebook twitter