Vad händer…


Sportlovsträning

Köp sportlovskortet för 100:- så kan du träna under hela vecka 9, måndag 26 februari till och med söndag 4 mars. Gäller dig som är 13-19 år.


Spin of Hope 2018 kommer att genomföras lördag 17 mars.

Det lag du anmäler kan välja på starttid från klockan 8.00 till klockan 16.00. Hela laget, 12 personer cyklar tillsammans under sin Spin Of Hope tid.

Lagen kan komma från företag, föreningar eller kompisgäng och vårt mål är att samla in så mycket pengar vi bara kan till Barncancerfonden som i sin tur kommer att se till att pengarna kommer de drabbade barnen och deras familjer tillgodo genom Barncancerföreningarna.

Måste man anmäla ett helt lag?
Du behöver inte tillhöra eller bilda ett lag för att vara med, F&S Haninge har lag anmälda där du kan köpa en plats för 125:-/timme. Bokas och betalas i receptionen.

Vad kostar det?
Att medverka i Spin of Hope kostar 1 500 kronor per lag och anmälan sker under respektive anläggning på Spin Of Hopes hemsida. Kostnad per timme i något av F&S Haninges lag är 125:-.


Var med och påverka!

För att driva en idrottsförening som Friskis&Svettis behövs en styrelse. Nu finns en plats öppen för just dig som vill driva F&S Haninge framåt. Välkommen med din intresseanmälan via länken nedan.

Klicka här…


Årsmöte IF Friskis&Svettis Haninge

Till kallelsen…


Familjejympa, onsdagar klockan 17.30

Rörelselek för yngre barn, 2-5 år och vuxna tillsammans. Det är roligt, spännande, och omväxlande. Här samlas våra yngsta deltagare för att ha kul och röra sig till musik. Fokus är på grovmotorisk träning och lekfulla rörelser som kommer ur musiken. Vi skapar förutsättningar för barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse. Effekten av enskilda rörelser är mindre viktig. Åla, kryp, rulla, hoppa och spring! Barnet har medlemskap och träningskort, och tar med sig en vuxen till familjepasset helt utan kostnad. Prova gratis 1 gång.

Familjefys, söndagar klockan 10.30

Familjefys är fyspasset som bjuder in både barn och vuxna att träna tillsammans. Passet riktar sig till barn 6-12 år och är upplagt i cirkelform där det finns utrymme för lekfullhet men också möjlighet att anpassa träningen så att den blir utmanande även för de vuxna.

Passet är inspirerat av Cirkelfys och upplagt i en cirkel på 8 eller 9 övningar per varv. Det är lekfulla övningar och kan till exempel bestå av hopprep, gå skottkärra, plankduell eller ålning.

Vuxna deltagare behöver ett aktivt träningskort/engångsbiljett. Barn behöver juniorkort.


Vi söker Receptionsvärdar

Som receptionsvärd är du vårt ansikte utåt. Det är du som skapar första kontakten och därmed första intrycket av F&S Haninge. Du gillar att möta människor, är serviceinriktad och tycker träning är kul. Vi vill att alla som kommer till oss ska bli sedda och hälsade på. Här har du som receptionsvärd en viktig roll.

Som receptionsvärd får du:

-Tillgång till hela Friskis träningsutbud för egen träning. -Funktionärsträffar och fester -Stort nätverk, nya vänner

Det här bidrar du med:

-Positiv attityd -Lust att bemöta och hjälpa medlemmar -God service -Förmåga att ta egna initiativ och kavla upp armarna när det behövs

 Anmäl intresse här…


Spin giro 4

Säsongsträning som maxar din kapacitet.

Spin giro 4 är ett tufft spinningpass med prestationsfokus. Perfekt för dig som vill ha en riktig träningsutmaning och höja din kapacitet. Passet har utvecklats tillsammans med Mattias Reck, tränare för världsledande cykellag.

Spin giro 4 körs under totalt 24 veckor från höst till vår. Veckorna är indelade i fyra perioder med stegrande intensitet. Var sjätte vecka byts upplägget mot ett nytt och tuffare, så häng på från säsongsstart! Att hoppa på i period 3 eller 4 blir mycket tufft.

Passet riktar sig cyklister, rutinerade spinnare och till dig som vill utmana dina gränser. Syftet är att på bästa sätt träna upp din fysiska kapacitet på cykeln. Vid slutet av period 4 är du i toppform för cykellopp och andra utmaningar. Förbered dig på mjölksyra!

Tre snabba: #mjölksyra #periodisering #Giro d’Friskis

Första gången: Se till att du är träningsvan och gärna rutinerad stålhästsryttare innan du tar dig an Spin giro 4. Har du aldrig kört spinning förut kan du börja med Spin distans eller Spin intervall.

Jenny M leder Giro 4 på torsdagar klockan 18.30. Läs mer om upplägget här…

Seniorklubben

Träningsklubb där seniorer inspirerar andra seniorer i helt anpassad träning. Aktiviteterna är mjukare än soft-pass och enkla att anpassa efter din förmåga. Gemenskapen är lika viktig som träningen. Det finns flera olika aktiviteter som tillsammans tränar din styrka, kondition, balans och smidighet. Läs mer…


Fullt på passet?

På vissa pass kan det se väldigt fullbokat ut, men det kan hända mycket, ofta precis innan bokningen stänger. Bokningen stänger 1 timme innan träningen börjar. Du har därför stor chans att komma med på de allra flesta passen.

Tänk också på att själv vara en schysst bokningskompis 
och avboka så tidigt som möjligt om du vet att du inte ska träna. Allra senast 2 timmar innan träningen börjar. Du slipper då att få en varning och de som står på reservlistan har större chans att kunna gå på passet.


Körkort i gymmet

Nu får du som är 13-15 år träna själv i gymmet under förutsättning att du varit med på en lektion i gymskolan. Gymskolans datum och tider hittar du under Nyheter. Varje tillfälle är 60-90 minuter långt beroende på hur många deltagare som kommer till gymskolan. Du anmäler dig via receptionen 08 777 75 33, eller på plats, till något av de datum gymskolan är och som passar dig. Gyminstruktören följer efter kurstillfället med till receptionen där du får grönt ljus på ditt träningskort samt att notering görs på ditt kundkort om att du får träna själv. Välkommen!


Drop-in biljetter

Alla Drop-in biljetter släpps 70 minuter före Gruppträningens/Gyminstruktionens början. Drop-in biljett kan du bara fysiskt hämta i kundstationen, Drop-in platser kan alltså inte bokas i förväg.


Har du önskemål eller fråga

På denna mejladress är du välkommen med dina önskemål eller frågor. Du kan också gå in under fliken kontakt/hitta och mejla direkt till personalen.

info@haninge.friskissvettis.se


Gyminstruktion till dig som är 13-19 år

Oavsett om du köper 30 dagars, 3-, 6-eller 12 månaders Gym-eller Allträningskort så ingår en gyminstruktion i ditt träningskort för dig som är 13-19 år. Du kan boka instruktionen själv via fliken boka eller på plats i receptionen. Vill du kunna boka själv så måste vi ha en mejladress kopplad till ditt träningskort. Har du inte uppgett någon kan du göra det i receptionen. Välkommen till träningen!


Använd trasorna!

Det finns nu fuktiga och rena trasor utplacerade i spinningen och i gymmet. Dessa trasor är till för att torka av maskiner och redskap efter användning. Trasorna är mer miljövänliga att använda än papper och rengöringsmedel. Tack för hjälpen!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Öppettider

 • From 8/1 2018

  MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar6.006.006.006.006.008.309.30
  Sista inpassering21.0021.0021.0021.0019.0016.0019.30
  Stänger21.3021.3021.3021.3019.3016.3020.00
 • Sista inpassering=kassan stänger

  Stängningstiden anger den tid du senast ska vara klar med träning, eventuell dusch och ha lämnat träningslokalen.

   facebook twitter