Vad händer…


SuperGIRO 4

Lördag 8 april klockan 10.30 kommer Jenny M att köra ett superGIRO 4. Detta pass är 4.30 minuter långt med en paus mellan etapp 2 och 3. Ordinarie åldersgränser och bokningsregler gäller. Välkommen till träningen!


Resultat marklyftstävling

12 mars avgjordes en marklyftstävling inne i gymmet med 12 deltagare, fördelat på 6 tjejer och 6 killar.
För att se bilder och resultat, klicka här…


Fullt på passet?

På vissa pass kan det se väldigt fullbokat ut, men det kan hända mycket, ofta precis innan bokningen stänger. Bokningen stänger 1 timme innan träningen börjar. Du har därför stor chans att komma med på de allra flesta passen.

Tänk också på att själv vara en schysst bokningskompis 
och avboka så tidigt som möjligt om du vet att du inte ska träna. Allra senast 2 timmar innan träningen börjar. Du slipper då att få en varning och de som står på reservlistan har större chans att kunna gå på passet.


Familjefys

Årets nyhet är Familjefys. Det är ett fartfyllt, allsidigt och lekfullt pass för barn 6-12 år och vuxna tillsammans.
Träningen är upplagd i cirkelform med övningar som blir en kul utmaning för både barnet och den vuxne.
Söndagar klockan 10.30 med premiär 19 februari.
På detta pass gäller juniorjympakortet och den vuxne ska också ha giltigt träningskort.


Spin of Hope & Step of hope

Målet med Spin of Hope den 25 mars 2017 är att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer genom att samla in pengar som kommer de drabbade tillgodo via Barncancerfondens lokala föreningar.

Måste man anmäla ett helt lag?
Du behöver inte bilda ett lag för att vara med, vi erbjuder Friskis&Svettis lag med platser där man kan anmäla sig för en timme eller flera.

Vad kostar det?
Att medverka i Spin of Hope kostar 1 500 kronor per lag (alt. 3 000 kronor för guldcykeln) och anmälan sker vi Spin of Hopes hemsida. Till Spin of Hope… Klicka in dig via anmäl dig här och sedan via vår anläggning, Haninge Friskis&Svettis. Vill du boka en plats i något av Friskis&Svettis lag gör du det i receptionen och betalar samtidigt 125:-/cykeltimme.

Vi erbjuder även Step of Hope, samma dag klockan 10.00, så bokar och betalar du 125:-/bräda i receptionen.


Måsöskolan, Vega

Söndag 5 februari klockan 18.00 startar vi träningen i Måsöskolan

Vi kommer att erbjuda olika träningsformer. Du som bara vill träna i Måsöskolan kommer att kunna köpa ett träningskort som bara gäller där. Det träningskortet kostar 350:-/termin + medlemskap 100:- per kalenderår. Träningskort till Måsöskolan kan du köpa i receptionen på Kilowattvägen 9 eller med swish på plats. För aktuell information om ledare och träning, se fliken boka/schema.

Bilder från premiärpasset…


Seniorklubben

Är den vanliga gruppträningen i tuffaste laget? Gillar du att träna med likasinnade?
Seniorklubben vänder sig till dig som är 70 plus. Vi träffas och tränar tillsammans under trivsamt värdskap och ledning av Seniorklubbens ledarteam. Läs mer här…


Vi söker Spinningledare/Fuegoledare/Softledare dagtid

•Brinner du lite extra för dessa fantastiska träningsformer
•Vill du inspirera/sporra andra till träning
•Vill du vara med i ett härligt funktionärsgäng

Tveka inte, fyll i din intresseanmälan här…


Ta spinningen till nästa nivå eller träna mot cykellopp

Utmanande Spin Giro 4 erbjuder säsongsträning för cyklister och spinningmotionärer. Passet körs i fyra perioder med stegrande intensitet, så häng på från säsongstart! Att hoppa på i period 3 eller 4 blir mycket tufft.

Spin Giro 4 är framtaget i samarbete med holländska cykellandslagets tränare Mattias Reck och har stort prestationsfokus. Passet riktar sig till dig som är mycket van både vid spinning/cykling och hård träning.
Kanske satsar du mot Vätternrundan eller något annat cykellopp?
Här kan du läsa mer om upplägget…

Träningsperiod för Spin Giro 4 är vecka 42-13, uppdelat på fyra block.
Namnet Giro 4 kommer av de fyra perioderna som passet är uppdelat i.
På schemat: oktober 2016-mars 2017, torsdagar klockan 18.30
Passen finns bokningsbara i passbokningen, precis som vanligt. Spin Giro 4 är ett av våra Limited edition
pass som är på tillfälligt besök i schemat under höstsäsong 2016 samt vårsäsong 2017.


Körkort i gymmet

Nu får du som är 13-15 år träna själv i gymmet under förutsättning att du varit med på en lektion i gymskolan. Gymskolans datum och tider hittar du under Nyheter. Varje tillfälle är 60-90 minuter långt beroende på hur många deltagare som kommer till gymskolan. Du anmäler dig via receptionen 08 777 75 33, eller på plats, till något av de datum gymskolan är och som passar dig. Gyminstruktören följer efter kurstillfället med till receptionen där du får grönt ljus på ditt träningskort samt att notering görs på ditt kundkort om att du får träna själv. Välkommen!


Provträna gratis i 7 dagar

Vi vill att du ska kunna testa oss och vår träning och upptäcka dina oanade krafter. Hos oss kan du därför provträna gratis i en vecka! Vi erbjuder Individuell träning, Gruppträning och Spinning under våra öppettider som är hela 89 timmar per vecka.

Erbjudandet gäller dig som är helt ny eller inte varit medlem under de senaste två åren.


Drop-in biljetter

Alla Drop-in biljetter släpps 70 minuter före Gruppträningens/Gyminstruktionens början. Drop-in biljett kan du bara fysiskt hämta i kundstationen, Drop-in platser kan alltså inte bokas i förväg.


Har du önskemål eller fråga

På denna mejladress är du välkommen med dina önskemål eller frågor. Du kan också gå in under fliken kontakt/hitta och mejla direkt till personalen.

info@haninge.friskissvettis.se


Gyminstruktion till dig som är 13-19 år

Oavsett om du köper 30 dagars, 3-, 6-eller 12 månaders Gym-eller Allträningskort så ingår en gyminstruktion i ditt träningskort för dig som är 13-19 år. Du kan boka instruktionen själv via fliken boka eller på plats i receptionen. Vill du kunna boka själv så måste vi ha en mejladress kopplad till ditt träningskort. Har du inte uppgett någon kan du göra det i receptionen. Välkommen till träningen!


Använd trasorna!

Det finns nu fuktiga och rena trasor utplacerade i spinningen och i gymmet. Dessa trasor är till för att torka av maskiner och redskap efter användning. Trasorna är mer miljövänliga att använda än papper och rengöringsmedel. Tack för hjälpen!


 

 

 

 

 

 

 • Öppettider

 • From 9/1 2017

  MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar6.006.006.006.006.008.309.30
  Sista inpassering21.0021.0021.0021.0019.0016.0019.30
  Stänger21.3021.3021.3021.3019.3016.3020.00
 • Sista inpassering=kassan stänger

  Stängningstiden anger den tid du senast ska vara klar med träning, eventuell dusch och ha lämnat träningslokalen.

   facebook twitter