Schemarutiner

Grundschemat, ordinarie pass

Som ledare förväntas du kunna leda upp till 2 ordinarie pass varje vecka.

Schemaåret

Här ser du en tidslinje över hur schemaarbetet i vår förening är upplagt över ett år.

Schema (3)

Schemarutiner och åtagande för grundschemat

Från oktober till slutet på april har vi som absolut mest tryck i våra lokaler och på våra pass (undantaget jul och nyår). Då kör vi därför ett fullspäckat schema. Fr.o.m slutet på april-början på maj reducerar träningsansvarig/team träning schemat och tar bort pass som inte har så många motinärer. Fr.o.m. slutet på maj-början på juni kan det hända att vi reducerar schemat ytterligare.

Efter midsommarhelgen börjar sommarschemat att gälla och det sträcker sig till skolstart (augusti) då ett något reducerat höstschema drar igång. Ordinarie höstschema gäller sedan från slutet av september-början på oktober till jul. Efter tretton helgen börjar ordinarie vårschemat som gäller t.o.m. slutet på april-början på maj och sedan är cirkeln sluten.

Sommarschema

Under de veckor som vi har ett sommarschema ställer alla funkisar upp och tar det antal pass som bestäms inför varje sommar. Pass önskas och fylls i på de speciella sommarscheman som skickas till varje funkisroll. De pass som inte har fyllts i fördelas, efter dialog, ut på alla funkisar av receptions/träningsansvarig. Vi måste alla hjälpas åt att få till ett sommarschema som täcker våra motionärers behov.

Julschema

Under juluppehållet har vi alla ett gemensamt ansvar att täcka upp på schemat så att det finns ett gruppträningsutbud för våra motionärer.

Påsk och övriga röda dagar

Under påsk och övriga röda dagar under året, så har man sitt ordinarie pass som vanligt om det inte försvinner på grund av reducerade öppettider.

Utejympa

Vi siktar på att fr.o.m. sommaren 2014 utöka vårt utbud av uteträning. Vi behöver därför din hjälp med att leda utejympa. Jympa, Yoga, Core, Flex, Soft, Box, Step osv går med lite god vilja att ha som utepass.

 

 

 

 • Öppettider

 • From 8/1 2018

  MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar6.006.006.006.006.008.309.30
  Sista inpassering21.0021.0021.0021.0019.0016.0019.30
  Stänger21.3021.3021.3021.3019.3016.3020.00
 • Sista inpassering=kassan stänger

  Stängningstiden anger den tid du senast ska vara klar med träning, eventuell dusch och ha lämnat träningslokalen.

   facebook twitter