Öppna hallar

Våra gruppträningshallar är öppna för egen träning på alla tider då hallen är obokad. Med hela ca 650 m2 extra tränings- och lekyta har du oändliga möjligheter att träna på just det sätt som passar dig allra bäst. Oavsett om du gillar att träna riktigt hardcore, mjukt, lekfullt, superseriöst eller bara vill ha ordentligt med svängrum. Nedan hittar du allt du behöver känna till innan du börjar träna.

Bra saker att känna till:

Lediga tider

Att hallarna är öppna för egen träning innebär att du allra oftast kan träna som du vill på tider då inget pass pågår, vilket du kan se i vårt webbschema. Ibland kan dock hallarna vara bokade av våra ledare, för grupper eller vid service av utrustning. Och det syns inte i vårt webbschema. Du kan alltså inte räkna med att kunna träna i en specifik hall en viss tid, även om det ser ledigt ut i schemat. Du behöver därför vara flexibel och ha alternativ till din träning. Det här gäller även Cirkelgymmet, som sedan tidigare är öppet för egen träning.

Musik

Musikanläggningarna i hallarna får endast användas av våra funktionärer i samband med gruppträningspass, ett tips är därför att ta med egen musik.

Redskap

När du tränat klart är det viktigt att du ställer tillbaka vikter och redskap på sin plats, så att det går enkelt och smidigt när ett pass ska börja eller för personen som tränar efter dig.

Inför ett pass

Senast 10 min innan ett pass början ska hallen vara tom och redskap tillbaka på sin plats.

Hallarna:

Stora hallen

I Stora hallen är det främst funktionell träning som gäller eller om du tar med vikter eller redskap in från gymmet. Kom ihåg att ställa tillbaka det du tagit fram när du är klar med träningen. Stora hallen är alltid öppen under våra öppettider.

Lilla hallen

I Lilla hallen hittar du skivstänger, stepbrädor, boxhandskar, mitsar, pilatesbollar, bosubollar, wall balls, hantlar och gummiband. Vill du träna i lilla hallen så säger du till i receptionen så låser vi upp den.

Cirkelgymmet

I Cirkelgymmet, som även tidigare varit öppet för egen träning, kan du träna i maskiner och med de redskap som finns i hallen. I Cirkelgymmet gäller nu samma förutsättningar som för övriga hallar, se framför allt info under Lediga tider ovan.

Spinninghallen

Här kan du konditionsträna så mycket du vill. När du tränat klart vill vi att du torkar av och återställer cykeln till urspungsläge.

 • Öppettider

 • From 8/1 2018

  MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar6.006.006.006.006.008.309.30
  Sista inpassering21.0021.0021.0021.0019.0016.0019.30
  Stänger21.3021.3021.3021.3019.3016.3020.00
 • Sista inpassering=kassan stänger

  Stängningstiden anger den tid du senast ska vara klar med träning, eventuell dusch och ha lämnat träningslokalen.

   facebook twitter